Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dead by Daylight

Dead by Daylight får Stadia-eksklusive funksjoner

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I går rapporterte vi at Google har annonsert masser av kommende spill til sin streamingtjeneste Stadia, hvor ett av dem er Behaviour Interactives populære Dead by Deadlight. Nå viser det seg at det ikke bare handler om å slippe det til Stadia, da det også får tekniske forbedringer på plattformen.

Det vil nemlig ha to funksjoner kalt 'Crowd Choice' og 'Crowd Play', hvor førstnevnte lar publikum til en streamer stemme om hvilken rolle de skal spille (overlevende eller morder), mens sistnevnte lar publikum enkelt bli med i matchen med et knappetrykk (om de har spillet selv, så klart). Utover det finnes også støtte for både crossplay og cross-progression.

Dead by Daylight

Relaterte tekster

0
Dead by Daylight blir brettspill

Dead by Daylight blir brettspill

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Flere TV-spill har blitt forvandlet til brettspill i løpet av de siste fem årene i hva som bare kan beskrives som en trend, men dessverre ofte med ganske dårlig resultat....Loading next content