Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dead Cells

Dead Cells får enda en spennende utvidelse neste år

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Motion Twin sa de ville komme med enda flere nyheter før året var omme da vi fikk nytt om Dead Cells' juleoppdatering. Som forventet er det snakk om en ny utvidelse.

Det franske studioet har offentliggjort en trailer for det som blir Dead Cells' andre store utvidelse; Fatal Falls. Man trenger ikke akkurat å studere den nøye for å se hvorfor utvidelsen har fått navnet sitt, men utviklerne lover mer spesifikt nytt nærmere lansering i starten av neste år. Foreløpig må vi nøye oss med at traileren viser frem de to nye biomene (Fractured Shrines og The Undying Shores) og noen av de nye fellene. Dermed får vi bare glede oss til å se hvilke nye fiender, bosser og våpen som venter senere.

HQ

Relaterte tekster

9
Dead CellsScore

Dead Cells

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

August er fylt med Metroid-aktige spill, men sjansen er stor for at Motion Twin allerede har gitt oss det beste alternativet med sitt finpussede roguelike.Loading next content