Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dead Cells

Dead Cells får lanseringsdato i ny trailer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Å blande metroidvania med roguelike-aspekter har vært en kjempesuksess for Early Access-utgaven av Dead Cells, så mange har gledet seg til spillet lanseres for fullt til både PC og konsollene. Endelig kan du markere en dato på kalenderen.

Utviklerne i Motion Twin har nå gitt oss en ny trailer som gjør det klart at Dead Cells vil forlate Early Access og slippes til PC, PlayStation 4, Xbox One og Nintendo Switch den 7. august. Dermed trenger vi bare å vente litt under en måned før vi får muligheten til å se om hele spillet er like underholdende som smakebiten PC-spillere har kunnet kose seg med i lang tid allerede.

HQ
Dead Cells

Relaterte tekster

9
Dead CellsScore

Dead Cells

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

August er fylt med Metroid-aktige spill, men sjansen er stor for at Motion Twin allerede har gitt oss det beste alternativet med sitt finpussede roguelike.Loading next content