Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dead Cells

Dead Cells kommer til PS4, Xbox One og Nintendo Switch

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Dead Cells har hatt stor suksess på early access siden det kom i mai, og over 600000 personer har lastet ned det sjarmerende roguelike-spillet. Utviklerne i Motion Twin har hele tiden sagt at de håpet å få spillet over til konsollene etter hvert også, og nå kan de bekrefte at det blir en realitet.

Faktisk viser det seg at spillet vil komme til både PlayStation 4, Xbox One og Nintendo Switch senere i år. Akkurat når kan de ikke si enda, men de håper at alle utgavene kan lanseres samtidig. For å markere annonseringen har vi også fått en trailer som viser hvordan spillet etter planen blir på konsollene.

Har du lengtet etter dette?

HQ
Dead Cells

Relaterte tekster

9
Dead CellsScore

Dead Cells

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

August er fylt med Metroid-aktige spill, men sjansen er stor for at Motion Twin allerede har gitt oss det beste alternativet med sitt finpussede roguelike.Loading next content