Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dead Cells

Dead Cells lanseres på PC, PS4, Xbox One og Switch i august

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Dead Cells gjør det for tiden veldig bra på Early Access, så vi ble glade for å høre at spillet vil lanseres for fullt og komme til PlayStation 4, Xbox One og Nintendo Switch "senere i år" for noen måneder siden. Vi fikk altså ikke et mer spesifikt lanseringsvindu enn det, men nå fikses dette og mer til.

Motion Twin kan nemlig fortelle at Dead Cells vil forlate Early Access en gang i august, og at det samtidig vil komme fysiske utgaver av spillet til PS4 og Switch. PC- og Xbox One-spillere må på sin side nøye seg med digitale utgaver foreløpig, men vi skal aldri si aldri. Det er uansett bare greit å vite at Dead Cells kan nytes i sin helhet om tre måneder.

HQ
Dead Cells

Relaterte tekster

9
Dead CellsScore

Dead Cells

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

August er fylt med Metroid-aktige spill, men sjansen er stor for at Motion Twin allerede har gitt oss det beste alternativet med sitt finpussede roguelike.Loading next content