Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dead Island 2
Featured: Gamescom 2022 Coverage

Dead Island 2 gjør alt blodigere og voldelig i februar

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

At Amazon kom i skade for å røpe en del om Dead Island 2 i forrige uke var bare den siste av mange klare indikasjoner på at vår tids svar på Duke Nukem Forever ville dukket opp i kveldens Gamescom Opening Night Live. Som om det ikke var nok fikk spillet æren av å avslutte showet.

Dermed fikk vi både en filmatisk og en mer gameplayfokusert trailer som avslørte at Dead Island 2 fortsatt skal ta oss til Los Angeles, samtidig som at originalens velkjente fokus på brutale nærkamper tas til nye høyder med noen veldig blodige og detaljerte måter å slakte zombier på. Om alt går som planlagt trenger vi ikke å vente mye lenger på spillet heller siden Dead Island 2 skal lanseres den 3. februar.

HQ
HQ
Dead Island 2

Relaterte tekster

0
Dead Island 2 utsatt igjen

Dead Island 2 utsatt igjen

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Dead Island 2 skulle egentlig komme i februar, en dato som i seg selv kommer nesten et tiår etter den opprinnelige avsløringen. Men spillet rekker ikke den datoen heller,...Loading next content