Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dead Island 2

Dead Island 2 har faktisk ikke en helt åpen verden

Spillet er igjen delt inn i individuelle distrikter.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om vår journalist spesifikt fikk det inntrykket i vår forhåndstitt at Dead Island 2 ville by på en sømløs åpen verden, så er det faktisk ikke tilfelle i det hele tatt.

I et intervju med Eurogamer sier regissør David Stenton at de, som med de gamle spillene i serien, har delt verdenen inn i separate distrikter. Det lar dem arrangere tempoet litt bedre.

"Vi har delt L.A. opp i en rekke distrikter. Noen av dem er virkelig ekspansive, noen av dem er litt mindre - den du spilte i dag er en av de på den mindre siden. Du kan reise mellom distriktene når de låses opp, i henhold til historien. Det er alle slags sideoppdrag av forskjellige typer som foregår innenfor disse distriktene."

Zombiene endres også basert på hvilket distrikt du er i:

"Hvert distrikt har sin egen zombiepopulasjon, og de er alle kuratert og og kledd for å gjenspeile det området og spesielt livet i L.A. For eksempel har vi en skriker med hjelm på rulleskøyter. Vi har Muscle Beach, som på en måte er der du blir introdusert for mange av disse steroiddynkede, store knuse-typene. Det handler om å være helt oppi ansiktet ditt, ikke sant? Vi er ikke interessert i å slippe løs horder av World War Z-zombier fra avstand, dette handler om kampen og umiddelbarheten, og derfor må disse zombiene føles som at de pleide å være ekte mennesker."

HQ
Dead Island 2

Relaterte tekster

0
Dead Island 2 utsatt igjen

Dead Island 2 utsatt igjen

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Dead Island 2 skulle egentlig komme i februar, en dato som i seg selv kommer nesten et tiår etter den opprinnelige avsløringen. Men spillet rekker ikke den datoen heller,...Loading next content