Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dead Island 2

Dead Island 2 skifter utvikler igjen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Man kan vel trygt si at Dead Island 2 har hatt en rotete tur etter at spillet ble avduket i 2014. De siste fem årene har vi sett spillet skifte utviklerstudio, bli utsatt en rekke ganger og i det hele tatt forsvinne fra radaren. Dette har tvunget utgiverne til å stadig berolige oss med at prosjektet fortsatt er under utvikling, noe vi fikk et nytt bevis på i natt.

THQ Nordic benyttet nemlig anledningen under nattens investormøte til å fortelle at Dead Island 2 har skiftet utvikler igjen. Sumo Digital, som overtok jobben fra Yager i 2016, har ikke hovedansvaret lenger, for nå er det Homefront: The Revolution-utviklerne i Dambuster Studios som skal prøve å få spillet ut til butikken. Da passer det godt at studioet også har fått ansvaret for Dead Island-franchisen generelt, selv om man vel får håpe at de konsentrerer seg om å få toeren ut av døren før de gjør noe annet.

Dead Island 2

Relaterte tekster

0
Dead Island 2Score

Dead Island 2

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Etter en urimelig lang ventetid og definisjonen av utviklingshelvete, er det endelig på tide å spille Dead Island 2, men er det verdt ventetiden?Loading next content