Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dead Island 2

Dead Island 2 topper britiske salgslister

De nyeste spillene har klart å slå titanene som er FIFA 23 og Mario Kart 8 Deluxe.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Når vi ser på de ukentlige salgsdataene i Storbritannia, er det alltid et par gjengangere øverst på listen. Det nyeste FIFA, Mario Kart 8 Deluxe og det nyeste Call of Duty er alltid utfordrere til topplasseringene, men den siste uken har det skjedd en endring.

Som det fremgår av de siste ukentlige salgsdataene, kan vi se at Dead Island 2 har toppet de fysiske salgslistene, og at de nylige lanseringene av Minecraft Legends og Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp kommer opp på andre- og tredjeplass.

Etter disse tre kommer titanene i FIFA 23 og Mario Kart, alle foran Super Mario Odyssey (som ser en gjenoppblomstring takket være den animerte Mario-filmen), Hogwarts Legacy, Resident Evil 4, Minecraft, og med God of War: Ragnarök som runder topp ti. Call of Duty: Modern Warfare II skled faktisk fire plasser og falt til 12.-plass denne uken.

Du kan se de 40 mest solgte fysiske spillene den siste uken i Storbritannia, i UKIE-dataene her.

Dead Island 2

Relaterte tekster

0
Dead Island 2Score

Dead Island 2

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Etter en urimelig lang ventetid og definisjonen av utviklingshelvete, er det endelig på tide å spille Dead Island 2, men er det verdt ventetiden?Loading next content