Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Dead or Alive 6

Dead or Alive 6 skal vises frem på Evo 2018

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Team Ninja viste oss ikke akkurat så veldig mye da de annonserte Dead or Alive 6 under E3-messen i juni, men de har tenkt å være i et mer gavmildt humør i august.

Nå kan utviklerne nemlig fortelle at de vil ha en demo av Dead or Alive 6 på Evolution Championship Series (Evo) den 3. og 4. august. Her vil vi ikke bare få mulighet til å prøve ut noen av figurene, men også se hvor gode vi er i en miniturnering på scenen. I tillegg vil selveste regissøren Yohei Shimbori være til stede, så forhåpentligvis får vi mulighet til å slå av en prat.

Ønsker du mer informasjon om når de ulike turneringene starter og hvordan du kan registrere deg er det bare å klikke deg inn her.

Dead or Alive 6

Relaterte tekster

0
Joe Rogan roser Dead or Alive-serien

Joe Rogan roser Dead or Alive-serien

NYHET. Skrevet av Jonas Mäki

Verdens mest populære podcaster og UFC-kommentator Joe Rogan er en stor fan av kampsport i alle former, og det strekker seg til den digitale verden også. Selv om han nå...

0
Dead or Alive 6 får en demo neste uke

Dead or Alive 6 får en demo neste uke

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Team Ninja kunngjorde lanseringsdatoen til Dead or Alive 6 sin online demo under presentasjonen deres på EVO Japan. Demoen blir tilgjengelig for PlayStation Plus og Xbox...Loading next content