Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Dead or Alive 6

Dead or Alive World Championship kunngjort på EVO Japan

10 millioner yen i premiepotten.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Under presentasjonen deres på EVO Japan kunngjorde Team Ninja et Dead or Alive World Championship. Denne globale turneringen kommer til å ha kvalifiseringsrunder i Nord-Amerika, Europa og Asia, og de beste spillerne fra hver region går videre til hovedfinalen i Japan.

Den totale premiepotten for kvalifiseringsrundene og hovedfinalen er på 10 millioner yen, eller rundt 800 000 norske kroner. Team Ninja har ikke avslørt datoer og lokasjoner for det kommende mesterskapet ennå, så der må man bare smøre seg med tålmodighet foreløpig.

Dead or Alive 6 kommer til PC, PS4 og Xbox One den 1. mars. Skal du skaffe deg spillet og bli med i Dead or Alive World Championship?

HQ

Relaterte tekster

0
Joe Rogan roser Dead or Alive-serien

Joe Rogan roser Dead or Alive-serien

NYHET. Skrevet av Jonas Mäki

Verdens mest populære podcaster og UFC-kommentator Joe Rogan er en stor fan av kampsport i alle former, og det strekker seg til den digitale verden også. Selv om han nå...

0
Dead or Alive 6 får en demo neste uke

Dead or Alive 6 får en demo neste uke

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Team Ninja kunngjorde lanseringsdatoen til Dead or Alive 6 sin online demo under presentasjonen deres på EVO Japan. Demoen blir tilgjengelig for PlayStation Plus og Xbox...Loading next content