Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Resident Evil 7: Biohazard

Dead Rising 4 og Resident Evil 7 skuffer Capcom

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De første ukene etter at Resident Evil 7: Biohazard ble lansert skrev vi flere nyhetssaker om de imponerende salgstallene til spillet, og at det helt klart var på vei til å passere tallene Capcom ønsket å selge. Vel, skinnet kan bedre.

Nå kan Capcom avsløre at det var solgt omtrent 3, 5 millioner eksemplarer av skrekkspillet den 31. mars, noe som er en halv million mindre enn det hadde håpet. De sier uansett at det ikke er altfor skuffende sammenlignet med noen av de andre spillene deres.

Spillet som virkelig har skuffet dem er nemlig Dead Rising 4. Frank West sitt nye eventyr har ikke solgt en million eksemplarer engang. Det viser seg altså at Capcom var veldig nøye med formuleringen sin da de sa at over en million personer hadde prøvd spillet. I fjor sa Capcom at de endret en del ting i spillet for å live opp serien igjen, men med slike tall kan dette raskt bety slutten for zombieserien. Nå får de bare håpe at spillet gjør det meget bra på Playstation 4 når det kommer dit.

Resident Evil 7: Biohazard

Relaterte tekster

Resident Evil 7: BiohazardScore

Resident Evil 7: Biohazard

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Ondskapen er tilbake, og hvis vi fikk bestemme har den kommet for å bli. Her er anmeldelsen vi har både gruet og gledet oss til i lang tid...Loading next content