Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Deadpool

Deadpool maser seg inn på PS4 og Xbox One

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det var nok ikke mange som fant Deadpool-spillet fra 2013 nevneverdig underholdende. Den rappkjeftede superhelten klarte ikke å være like morsom som den tegnede versjonen, og kampsystemet ble ekstremt repeterende. Derfor er vi ganske overrasket nå som GameStop har annonsert at spillet også vil komme til PlayStation 4 og Xbox One.

Denne nyheten kommer ekstra overraskende med tanke på at det originale spillet ble fjernet for digitalt salg et halvt år etter lansering. Nå har dog luringen sneket seg inn på markedet igjen, og vil i tillegg altså få med seg noen ekstra utgaver den 17. november.

PlayStation 4- og Xbox One-utgavene av spillet skryter selvsagt på seg bedre grafikk og alle utvidelsene som kom til det originale spillet. Vil dette være nok til å selge mer enn et par kopier i den sinnsyke november-måneden? Vi tviler sterkt på det. Kanskje ville spillet hatt en liten sjanse om det ventet til februar, når Deadpool også blir å se på kino.

Relaterte tekster

4
DeadpoolScore

Deadpool

ANMELDELSE. Skrevet av Tor Erik Dahl

High Moon Studios og Deadpool forsøker å lage en spillopplevelse hvor de harselerer like mye med seg selv som med hele superheltsjangeren, men det er grenser for hvor lenge jeg orker å le av ironien.

1
Deadpool-regissøren avkrefter ryktene

Deadpool-regissøren avkrefter ryktene

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Forrige måned kunne vi rapportere om de påståtte uoverensstemmelsene mellom regissør Tim Miller og skuespiller og produsent Ryan Reynolds, som skal ha ført til at...

3
Deadpool! Bang! Babes! Mayhem!

Deadpool! Bang! Babes! Mayhem!

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

I morgen slippes Deadpool-spillet og i den forbindelse har High Moon Studios, Activision og hovedpersonen selv sendt ut et knippe utradisjonelle trailere. Den første er...Loading next content