Norsk
Gamereactor
nyheter
Death Stranding Director's Cut

Death Stranding Director's Cut kommer i september

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I kjent stil fikk vi ikke akkurat mye spesifikk informasjon da Sony og Kojima Productions avduket Death Stranding Director's Cut for en måned siden, men de lovet å avsløre mer ganske snart. Som forventet var snart i kveld.

En ny Death Stranding Director's Cut-trailer dukket nemlig opp i kveldens State of Play-sending, og i tillegg til å avsløre at denne utgaven vil se penere ut, skal ha mer historie, tilby nye hjelpemidler og våpen, ha tidsutfordringer med biler, forbedre kampsystemet, introdusere nye bosser og litt annet småtteri gjør traileren det klart at spillet slippes på PlayStation 5 den 24. september.

HQ
Death Stranding Director's Cut

Relaterte tekster

4
Death Stranding Director's CutScore

Death Stranding Director's Cut

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik mener at 2019s mest omdiskuterte spill nok ikke vil endre haternes meninger på PlayStation 5, men en forbedret presentasjon, bedre opplæring og litt mer variert gameplay kan hjelpe tvilerne.

0
Death Stranding er gratis på PC

Death Stranding er gratis på PC

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Det har bare gått ni måneder siden den forbedrede utgaven av Death Stranding kom til PC, så Epic Games overrasket mange da de tilsynelatende ga bort denne på butikken sin...Loading next content