Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Death Stranding

Death Stranding får Photo Mode på PS4 også

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da Kojima Productions annonserte at Death Stranding vil komme til PC i juni kunne de også avsløre at den utgaven av spillet vil ha en Photo Mode, noe som ikke finnes i PlayStation 4-utgaven. Dette førte selvsagt bare til at ønskene om å få det på konsoll ble enda mer høylytte, noe som nå har gitt resultater.

Studioet kan bekrefte at Death Stranding vil få en Photo Mode på PlayStation 4 også, og det kan høres ut som om vi får den før kalenderen går over til april. Dermed slipper vi å vente lenge før det blir mulig å ta enda penere bilder enn de undertegnede inkluderte under.

Death Stranding
Death StrandingDeath StrandingDeath StrandingDeath Stranding

Relaterte tekster

3
Death StrandingScore

Death Stranding

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Med å blande Metal Gear Solid, Fortnite, Dark Souls, Minecraft og Postmann Pat har Kojima Productions skapt et fantastisk spill Eirik tror blir årets største snakkis.Loading next content