Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Saints Row: The Third

Deep Silver sier de har spennende planer for Saints Row

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I fjor ble Saints Row: The Third avslørt til Nintendo Switch, og det har nesten akkurat kommet ut. Men utenom relanseringer, hva kan vi forvente å se fra serien i fremtiden?

Et nytt innlegg på Deep Silvers Twitter-konto har fått fans til å spørre om det samme, da den oppfordrer oss til å abonnere på den offisielle Saints Row YouTube-kanalen, og det stod også følgende; "we have exciting things ahead for the Saints, you don't want to miss out!"

Det er tydelig at Deep Silver har noe de vil dele. Hva ønsker du at det er?

Saints Row: The Third

Relaterte tekster

Saints Row: The ThirdScore

Saints Row: The Third

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Guanio

Daniel har prøvd seg med masser av bling og våpen, og gått fullstendig amok i Volitions mest skandaløse sandkasse hittil...

4
Slik så det ut hjemme hos THQ

Slik så det ut hjemme hos THQ

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Etter en lang kamp mot negative tall i budsjettene måtte den tradisjonsrike utgiveren THQ som kjent innse at slaget var tapt i desember i fjor. De slo seg selv konkurs og...Loading next content