Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dark Souls II

Den beste grafikkmodusen for Dark Souls II er ute nå

Spillet har fått litt nytt liv med denne overhalte grafikken.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

En ny mod for Dark Souls II, kjent som DS2LIGHTINGENGINE SOFTS på Nexus Mods, blir hyllet som den beste grafikkmoden for spillet akkurat nå, og puster nytt liv i tittelen nesten ti år etter at den først ble lansert.

Denne moden gjør mer enn bare å tilby en ny nyanse av teksturer, og overhaler i stedet belysningssystemet i spillet for å lage noen fantastiske bilder, hvorav noen du kan se nedenfor med tillatelse fra LordRadai på Twitter.

Volumetrisk tåke er også lagt til i spillet, og det ser ut til at modderen bare har begynt på arbeidet sitt, ettersom moden du kan laste ned akkurat nå blir merket som alfa-versjonen. Så selv om du sikkert har hørt at Dark Souls II ikke er det beste i serien, kan det være lurt å starte det opp for denne moden og den grafiske overhalingen alene.

Dark Souls II

Relaterte tekster

3
Dark Souls II: Scholar of the First SinScore

Dark Souls II: Scholar of the First Sin

ANMELDELSE. Skrevet av Andreas Bjørnbekk

Dark Souls II er tilbake for å vise lillebror hvor skapet skal stå. Med oppdatert grafikk og nye fiender i siktet har vi tatt turen tilbake til Drangleic for å kjempe for alt vi har kjært...

Dark Souls IIScore

Dark Souls II

ANMELDELSE. Skrevet av Philip Lauritz Poulsen

Du kommer til å dø. Igjen og igjen og igjen. Men, alle som har spilt Dark Souls vet at det er en del av sjarmen, og det gjelder selvfølgelig også oppfølgeren...Loading next content