Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Gran Turismo Sport

Den europeiske finalen i Gran Turismo Championships finner sted i Madrid

30 sjåfører har kvalifisert seg til Madrid Games Week.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter League of Legends LCS EU Finals, kommer Madrid til å være vert for enda et internasjonalt esportarrangement, nemlig den europeiske finalen i det FIA-sertifiserte Gran Turismo Championships 2018, som går av stabelen 19-20. oktober, og som er en del av feiringen rundt Madrid Games Week 2018.

De 30 sjåførene har to mål: Å vinne det europeiske mesterskapet, og å kvalifisere seg til verdensfinalene. Kazunori Yamauchi, Polyphony Digital sin lagleder, var i Madrid i går og snakket om turneringen. De ti beste fra de innledene rundene kvalifiserer seg til Gran Turismo Championship 2018 World Finals, og så konkurrerer de mot hverandre om å bli europeisk mester.

Under gårsdagens presentasjon sa daglig leder i Sony Interactive Entertainment Iberia, Liliana Laporte, at det var "an honour and an exciting challenge to bring the competition to Madrid", mens lisenssjefen til FIA, Stephane Fillastre, la til at det var "very important to have Gran Turismo Sport in our racing portfolio, as it's not the future of the competition anymore, it's the present".

Vi finner ut hvem som stikker av med seieren om en måneds tid.

Gran Turismo Sport

Relaterte tekster

1
Gran Turismo SportScore

Gran Turismo Sport

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Andersen

Daniel har kost seg med Polyphony Digital sitt inntog på PlayStation 4, men synes samtidig at serien henger litt etter konkurrentene.Loading next content