Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
League of Legends

Den nordamerikanske Challengers League gjør noen store endringer

I forkant av sommeravslutningen i 2023 har den fått et nytt format og noen nye ansikter.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den nordamerikanske Challengers League (NACL) har kunngjort noen store omstruktureringer av lagene og formatet før den kommende splitten sommeren 2023.

Returnerer 10. juni kl. 13.00 PT på den nordamerikanske LCS Challengers og PathToLCS Twitch vil ti lag konkurrere om en premiepott på 100 000 dollar og, enda viktigere, anerkjennelse fra LCS lagledere.

De ti lagene som konkurrerer i delingen er som følger:
Area of Effect Gold (AOE) - Ble værende fra Spring
Cincinnati Fear (FEAR) - Forble fra Spring
Disguised (DSG) - Nye lag
Maryville University (MU) - NACL Vårkampanje
Supernova (SN) - NACL Vårkampanje
Team Fish Taco (TACO) - Ny
Wildcard (WC) - Ble værende fra Spring
Evil Geniuses Challengers (EGC) - LCS Academy
FlyQuest Challengers (FLYC) - LCS Academy
Team Liquid Honda Challengers (TLC) - LCS Akademi

I forbindelse med omleggingen av turneringslisten er det også innført et nytt format, inntektsdeling og Twitch-emotes som støtter lagene for første gang.

Det nye formatet er identisk med det nåværende LEC -formatet, og begynner med en seksukers dobbeltrunde med best av enere for å finne de åtte beste. Disse åtte lagene konkurrerer deretter i sluttspillet i en dobbel eliminasjonsrunde med best av tre og best av fem-serier, og NACL -delingen kulminerer i en finale på LAN.

De to dårligst plasserte lagene (lag som ikke kommer til sluttspillet) møter de fire beste lagene fra to play-in-turneringer i NACL Qualifiers for å beholde plassen i neste split.

De fire beste lagene avgjøres via to 32-lags swiss opens, som hver vil gi dobbel eliminering av topp 16 og enkel eliminering av topp åtte. De kvalifiserte lagene mottar $12,5 000 + en plasseringsbonus avhengig av plasseringen de oppnår.

Den første kvalifiseringsturneringen starter 10. juni og varer til 9. juli. Den andre kvalifiseringsturneringen går fra 15. juli til 13. august, og vinneren av denne turneringen blir førsteseedet til opprykksturneringen NACL.

Utvalgte kamper fra disse turneringene vil bli sendt på kanalene LCS Challengers og PathToLCS Twitch, og full dekning vil bli strømmet på kanalen RallyCryOfficialkanalen Twitch.

League of Legends

Relaterte teksterLoading next content