Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Den nye ESL FACEIT Group Overwatch FACEIT League er lansert.

Lagene skal konkurrere om en andel av en premiepott på 170 000 dollar og kvalifisering til Esports World Cup.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da Overwatch League ble lagt ned, ble det avslørt at Blizzard skulle overlate Overwatch esportsoppgaver til ESL FACEIT Group. Vi har også sett det til en viss grad med Overwatch Champions Series, men nå får vi en ny smakebit i form av Overwatch FACEIT League.

I denne ligaen vil konkurrerende lag kjempe om en del av en premiepott på 170 000 dollar og en sjanse til å sikre seg en plass på Esports World Cup som er planlagt til sommeren. Det blir en åpen turnering der alle spillere fra seks regioner rundt om i verden kan konkurrere, noe som betyr at amatører får sjansen til å ta opp kampen med de beste og mest berømte proffene.

FACEIT League vil strekke seg over flere sju uker lange sesonger, der den første strekker seg fra 29. april til 9. juni, før sluttspillet finner sted mellom 10. og 23. juni. Dette ser ut til å bekrefte at Esports World Cup (eller i det minste Overwatch's tilstedeværelse på arrangementet) ikke vil skje før i juli.

FACEIT League vil bli delt inn i ulike divisjoner, og disse er Master: Road to Esports World Cup, Expert, Advanced og Open. De tre høyere divisjonene (dvs. alt unntatt Open) vil bare være tilgjengelige for inviterte lag basert på deres Elo-rating.

Hvis du har tenkt å prøve deg på FACEIT League, er påmeldingen nå åpen.

Overwatch 2

Relaterte teksterLoading next content