Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Saints Row IV

Denne spesialutgaven inkluderer 29 DLC-pakker!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Om kort tid skal den såkalte National Treasure-utgaven av Saints Row IV slippes og her må det være snakk om en slags rekord hva bonusinnhold angår. Den nye utgaven byr nemlig på alle utvidelsene som er blitt lansert til spillet så langt, og antallet strekker seg helt til 29 DLC-pakker.

Les også: Anmeldelse: Saints Row IV

spillets nettsider har utvikler Volition skrevet en liste med alt som inngår i pakken, som vi ikke skal gjengi her (den er nokså lang). Vi nøyer oss med å si at Saints Row IV National Treasure Edition skal slippes i løpet av sommeren til både PC, Playstation 3 og Xbox 360. I USA er prisen satt til 30 dollar, som tilsvarer ca. 185 kroner.

Saints Row IV

Relaterte tekster

0
Saints Row IV: Re-ElectedScore

Saints Row IV: Re-Elected

ANMELDELSE. Skrevet av Mike Holmes

The Saints er tilbake for nok en president-periode, men er det nok kjøtt på beinet? Vi har testet Re-Elected på dagens konsollgenerasjon...

Saints Row IVScore

Saints Row IV

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

I det nye Saints Row er du president, du har alt du trenger av våpen og du har superkrefter. Likevel er det noe som mangler. Vi har satt karakter.

1
Lag dine egne våpen til Saints Row IV

Lag dine egne våpen til Saints Row IV

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Det finnes allerede en gigantisk lilla dildo man kan bruke som et våpen i spillet, laget av utviklerne selv, så det er ikke så lett å se for seg hva hvermannsen skal...Loading next content