Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Destiny 2

Destiny 2-spiller gjør 3D-printet hyllest til Lance Reddick

Designet er ditt gratis, men kunstneren ber deg donere til en veldedighet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den plutselige og tragiske bortgangen til Lance Reddick sjokkerte oss alle i slutten av forrige uke. Dette førte til at fans av både TV- og film-opptredenene hans hyllet skuespilleren på forskjellige måter, og i kjent stil har ikke spillere vært dårligere med å vise sin beundring på flotte og kreative måter.

En kunstner kjent som Artdeck har bestemt seg for å lage en 3D-utskriftsvennlig hyllest til Reddick. Figuren, som du kan skrive ut gratis hvis du eier en 3D-skriver, er av Reddicks Destiny-karakter Zavala, som han har gitt stemme til siden lanseringen av spillet i 2014.

Selv om figuren er gratis håper Artdeck at donerer noen kroner til momcares.org, en veldedighet nær Reddicks hjerte som ga støtte til mødre i Baltimore City.

Takk, PC Gamer.

Destiny 2

Relaterte tekster

0
Destiny 2: ForsakenScore

Destiny 2: Forsaken

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Orremark

Destiny 2 er på vei inn i det andre året sitt. Kim har spilt nesten 90 timer med Forsaken og er klar til å avsi sin dom...

6
Destiny 2Score

Destiny 2

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Orremark

Kim elsket Destiny, så han hadde enorme forventninger til oppfølgeren. Heldigvis mener han at spillet virkelig leverer.Loading next content