Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pokémon Go

Det blir mulig å overføre Pokémon fra GO til Home senere i år

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

På slutten av gårsdagens Crown Tundra-presentasjon bekreftet Pokémon Company-president Tsunekazu Ishihara at spillere får muligheten til å overføre Pokémon fra Pokémon GO til Home senere i år. Da blir det altså mulig å føre over alle dine kjære lommemonstre fra mobilspillet til Pokémon Sword/Shield på Switch.

Det ble også avslørt at spillere som overfører Pokémon fra GO til Home vil motta en spesiell Melmetal som kan Gigantamaxe. Dette kommer meget godt med, da det tidligere kun har vært mulig å få tak i Melmetal ved å åpne Mystery Box i Pokémon GO og samle hele 400 Meltan Candies.

Pokémon Go

Relaterte tekster

6
Pokémon GoScore

Pokémon Go

ANMELDELSE. Skrevet av Terje Mardon Kello

Terje tok jobben med å anmelde det største sensasjonsspillet vi har sett i nyere tid, kanskje noen sinne. Men er egentlig Pokémon Go så bra som populariteten antyder?

0
Alola inntar Pokémon Go i morgen

Alola inntar Pokémon Go i morgen

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

I går var den årlige Pokémon Day og i den forbindelse hadde The Pokémon Company litt nytt å dele. Selv om annonseringen av 9. generasjon lett er den største nyheten fra...Loading next content