Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo 5: Guardians

Det kommer flere Halo Pop-figurer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Master Chief er ikke helt ukjent med Pop-figurserien, og har blitt foreviget i plast før. Men nå har Funko og 343 Industries kunngjort et nytt samarbeid på Twitter, hvor de sier at hele fire nye figurer er på vei, nemlig Master Chief, Sergeant Major Avery Junior Johnson, Arbiter og ODST-soldaten Buck. Det finnes også forskjellige varianter av dem som du kun får tak i i butikker som Gamestop og Best Buy.

Jeg vet foreløpig ikke når figurene kommer ut, annet enn at det blir i løpet av 2018 en gang. Det er verdt å nevne at det mest sannsynlig ikke kommer noe Halo-spill i år , så kanskje disse figurene blir et slags plaster på såret.

343 Industries har derimot sagt<a href="https://www.halowaypoint.com/en-us/news/18-and-up" target="_blank">at/a>:

"2018 has arrived and with it, the promise of new fun times to be had and adventures to be embarked upon. No, not those adventures, but plenty of exciting ones regardless - some which might surprise you more than others."

Hvis jeg skal dømme ut fra det faktum at de har lansert en ny POP-serie uten grunn, og legger til denne kryptiske beskjeden fra 343 Industries, synes jeg det virker trygt å anta at noe Halo-relatert kommer til å skje i år.

Hva tror du det er? Og hva synes du om figurene?

Halo 5: Guardians

Relaterte tekster

Halo 5: GuardiansScore

Halo 5: Guardians

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Episk. Storslagent. Fenomenalt. Dette er ord jeg har brukt til å beskrive tidligere kapitler i Halo-sagaen. De ordene leser du ikke igjen i denne anmeldelsen. Tre på deg Mjølnir-støvlene, så skal jeg fortelle deg hvorfor.

0
Envy vender tilbake til Halo

Envy vender tilbake til Halo

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Esportorganisasjonen Envy har annonsert at de vender tilbake til kompetitiv Halo. I den overraskende avsløringen presenterte de også fire spillere som blir deres aktive...Loading next content