Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Det litauiske baskteballaget Zalgiris Kaunas entrer esportverdenen

Skal konkurrere i CS:GO, League of Legends og Hearthstone.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det litauiske basketballaget BC Zalgiris Kaunas avslørte på en pressekonferanse at de har planer om å delta i esport, mer spesifikt skal de konkurrere i CS:GO, League of Legends og Hearthstone. Klubbsjef Paulius Motiejunas avslører at de gjøre det for å holde tritt med innovasjoner i sportsverdenen.

"The power of esports allows to reach the youngest audiences," sa Motiejunas. "This industry is rapidly growing and Zalgiris is happy to join the ranks. Zalgiris is a household name in basketball and we want to elevate Lithuanian esports' impact in the international stage."

Zalgiris har planer om å konkurrere på et internasjonalt nivå etter hvert, men sikter seg foreløpig inn på turneringer i den baltiske regionen. Tror du de har det som trengs for å hevde seg internasjonalt?

Counter-Strike: Global Offensive
Photo: BC Zalgiris Kaunas

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content