Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Xenoblade Chronicles

Det originale Xenoblade Chronicles kommer til Switch neste år

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Man kan ganske sikkert si at Xenoblade Chronicles har blitt fast inventar for Nintendo, og serien, med Monolith Soft ved roret, vil vokse seg til å bli blant en av deres største eksklusive serier.

For en stund siden ble Xenoblade Chronicles 2 lansert på Switch, og nå får fans muligheten til å gjenoppleve det første kapitlet, som ble lansert i 2011 på Wii.

Ja, Xenoblade Chronicles: Definitive Edition er på vei, og spillet ankommer i 2020 på Switch. Du kan se den første traileren her.

HQ
Xenoblade Chronicles

Relaterte tekster

1
Tiårets spill: Xenoblade Chronicles

Tiårets spill: Xenoblade Chronicles

ARTIKKEL. Skrevet av Anders Aarhus

Vi starter en liten artikkelserie hvor vi ser tilbake på våre favorittspill fra tiåret som har gått. Først ut er Anders med Xenoblade Chronicles.

8
Slik blir omslagene til New 3DS-spill

Slik blir omslagene til New 3DS-spill

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Enten man liker navnet eller får grøssninger av det har Nintendo designet en ny 3DS-model kalt New Nintendo 3DS. Den nye modellen har en litt bedre prosessor og en ekstra...Loading next content