Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Detroit: Become Human

Detroit: Become Human passerer 2 millioner solgte eksemplarer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Detroit: Become Human splittet som forventet spillere verden over da det ble lansert den 25. mai, noe som helt klart er en av grunnene til at spillet ikke har hevdet seg i særlig mange av "årets spill"-kåringene som allerede har funnet sted. Heldigvis er det ikke bare priser som kan varme hardtarbeidende utviklerhjerter.

Nå kan det franske studioet nemlig skryte av at det har blitt solgt over 2 millioner eksemplarer av spillet. Det bare fire måneder etter at vi fikk beskjeden om at det hadde passert 1,5 million eksemplarer. 2 millioner eksemplarer høres kanskje ikke så imponerende ut sammenlignet med rekordene til God of War og Spider-Man tidligere i år, men i realiteten kan David Cage og gjengen juble for at dette gjør Detroit: Become Human til deres raskest selgende spill noen gang.

Er du en av disse millionene, og hva synes du eventuelt?

Detroit: Become Human

Relaterte tekster

Detroit: Become HumanScore

Detroit: Become Human

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Hva skjer hvis roboter trosser sin programmering og utvikler fri vilje og selvbevissthet? Det er noe av tematikken som berøres i Detroit: Become Human.Loading next content