Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Detroit: Become Human

Detroit: Become Human setter ny rekord for Quantic Dream

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

David Cage og Quantic Dreams spill har alltid delt både publikum og anmeldere. Noen elsker spillene, mens andre hater dem. Det ble raskt tydelig at Detroit: Become Human ikke var et unntak på dette da Ingar delte sin anmeldelse som var mer kritiske enn flere av våre internasjonale kolleger. Dette har uansett ikke stoppet spillet fra å selge veldig godt.

Vi visste jo allerede at Detroit: Become fikk en bedre lansering enn noe annet spill fra det franske studioet, men nå vet vi akkurat hvordan. Quantic Dream kan nemlig fortelle at Detroit: Become Human har solgt over en million eksemplarer disse første to ukene etter lansering. Spillet som holdt studioets forrige rekord, Heavy Rain, brukte fem uker på å passere den samme milepælen, så dette er helt klart gledelig nyheter for dem. Så skal vi selvsagt huske at det ikke fantes like mange PS3-konsoller der ute i 2010 da Heavy Rain ble lansert enn PS4 som finnes i folks hjem nå. Jeg tror nok at studioet uansett er veldig fornøyd med starten de har fått denne gangen.

Har du kjøpt spillet? Hva synes du eventuelt?

Detroit: Become Human

Relaterte tekster

Detroit: Become HumanScore

Detroit: Become Human

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Hva skjer hvis roboter trosser sin programmering og utvikler fri vilje og selvbevissthet? Det er noe av tematikken som berøres i Detroit: Become Human.Loading next content