Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Dev1ce har returnert til Astralis

CS:GO-legenden gjør comeback i den danske e-sportorganisasjonen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den danske esportsorganisasjonen Astralis har kunngjort at den signerer et tidligere medlem på nytt, nærmere bestemt legenden Counter-Strike: Global Offensive, Nicolai "dev1ce" Reedtz.

Som nevnt i et blogginnlegg, returnerer Dev1ce til Astralis med umiddelbar virkning, som en del av en flerårig avtale om at de eksakte økonomiske detaljene i forblir ukjente.

"For første gang på mange år har vi ikke en stor turnering rett rundt hjørnet og ikke noe umiddelbart press, så vi tar oss tid til å gjøre ting riktig på og rundt laget - til rett tid," sa Astralis sportsdirektør, Kasper Hvidt. – Dette gjelder også comebacket i turneringen hans. Nicolai vil gå inn i gruppen og jobbe med treneren og laget umiddelbart, og jeg er sikker på at hans tilstedeværelse vil gjøre en forskjell fra dag én.

Dev1ce vil erstatte Asger "farlig" Jensen på Astralis 'lineup fremover, og snakker om å returnere til det danske laget, Dev1ce uttalte:

– Jeg kan ikke beskrive hvor glad jeg er for å være hjemme igjen. Astralis står mitt hjerte veldig nært, og alle som har vært her en periode vet at det er en veldig spesiell organisasjon med store verdier, mye intern støtte, og jeg er mer enn klar til å bidra til å bygge Astralis fremtid!

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content