Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Dev1ce ute av laget på grunn av brokk

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det danske Counter-Strike: Global Offensive-laget Astralis, som nylig tok sin andre turneringsseier for året i IEM Katowice denne helgen, har nettopp mistet en spiller på ubestemt tid. Det er nemlig slik at Nicolai "dev1ce" Reedtz‏ har pådratt seg brokk i mellomgulvet, og vil ikke kunne spille i ESL Pro League på en stund.

"Got the diagnosis hiatus hernia which can be fixed through surgery, but has some side effects. Still considering my options. Will play later," skriver han på Twitter.

Lagleder Danny "zonic" Sørensen skal fylle plassen så lenge. dev1ce har vært en veldig viktig spiller for laget, så det er ingen tvil om at han vil bli savnet i sykefraværet.

Counter-Strike: Global Offensive
Photo: Eleague

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content