Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Devil May Cry 5

Devil May Cry 5 pusses opp på PS5 og Xbox Series

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Capcom er ikke akkurat ukjent med remastere og slik, så det bør ikke overraske at selskapet vil fortsette med det på PlayStation 5 og Xbox Series i høst.

Det som enkelt nok kalles Devil May Cry 5 Special Edition vil nemlig bringes til de kommende konsollene i november, og den gjør ikke spillet bare penere og øker bildeoppdateringen. Som traileren viser vil Vergil bli spillbar også, noe man vil kunne betale for på PC, PS4 og Xbox One. På toppen av det hele får vi Turbo Mode (som øker hastigheten i spillet med 20%) og den meget utfordrende vanskelighetsgraden Legendary Dark Knight. Nærmere informasjon om alt dette skal komme "snart".

HQ
Devil May Cry 5

Relaterte tekster

3
Devil May Cry 5Score

Devil May Cry 5

ANMELDELSE. Skrevet av Odd Karsten Svartaas

Er det femte, eller sjette om du regner med DMC, kapittelet i Devil May Cry Smokin' Sexy Style eller bare Dismal? Odd Karsten prøver å gi svar uten å spoile like mye som en viss trailer.Loading next content