Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Devil May Cry 5

Devil May Cry 5-skuespiller sier at Dante kommer til Super Smash Bros.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Super Smash Bros. Ultimate har vært en kjempesuksess, og en stor del av interessen går på hvilke gjestekarakterer Nintendo neste gang vil tilføye. Vi har fått Joker fra Persona 5, Hero fra Dragon Quest, Banjo-Kazooie og Terry Bogard.

Men hvem blir neste? Det ser ut til at vi har svaret på det nå. Brian Hanford, som har stemmen til karakteren V i Devil May Cry 5, deltok nylig i en podcast, og her indikerte han at han ønsker å se V i Nintendos Super Smash Bros. Ultimate, men at hans karakter er for ny til dette.

"This is what kills me about it. (V is) a new character. So I'm not in the DMC lore enough to ever be considered for Super Smash," sa han.

"To be part of Marvel vs. Capcom or Super Smash Bros. would be huge, which is what Dante is going to be."

Det er den siste kommentaren hans som vekker oppsikt, da den indikerer at Dante kommer til Nintendos slåssespill, kanskje som den femte karakteren i Fighters Pass?

Dette er naturligvis ikke en direkte bekreftelse, men Hanford virker ganske selvsikker med denne informasjonen.

Ønsker du å se Devil May Cry-figurer i Super Smash Bros. Ultimate?

HQ
HQ
Devil May Cry 5

Relaterte tekster

3
Devil May Cry 5Score

Devil May Cry 5

ANMELDELSE. Skrevet av Odd Karsten Svartaas

Er det femte, eller sjette om du regner med DMC, kapittelet i Devil May Cry Smokin' Sexy Style eller bare Dismal? Odd Karsten prøver å gi svar uten å spoile like mye som en viss trailer.Loading next content