Norsk
Gamereactor
anmeldelser
Diablo II

Diablo II

Akkurat idet du trodde du hadde fanget beistet i rubinen, snek det seg ut bakveien...Stortittelen Diablo 2 er her!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Diablo 2 er Blizzards oppfælger til action-RPGspillet Diablo fra 1996 og det bringer deg tilbake i kampen mot den ultimate ondskapen; Diablo, djevelen selv. Med et enkelt og likevel fengende gameplay byr Diablo 2 på uhyggelig action og sverdsvingende eventyr, hvor du som en av fem karakterer skal klare deg gjennom flotte landskaper med et vell av skapninger direkte fra de dype avgrunner i Helvete. På tross av den litt aldrende grafikken er Diablo 2 helt klart et spill som de fleste gamere bær ha i hyllen sin.

HQ

He`s back!
Det er nå snart 3 1/2 år siden spillet Diablo kom på gaten her hjemme. Som helten skulle du frelse den lille byen Tristam fra ondskapen som spiret opp fra den gamle katedralen like utenfor byen. Og det klarte du til slutt. Ondskapen ble tatt ved hornene og for å forhindre at den kom tilbake forsækte man å fange den i sin egen kropp ved å plassere den ræde juvelen med Diablo innestengt, i pannen på seg selv.
Dessverre kan tilsynelatende ikke selv det sterkeste hjerte holde ondskapen fanget; Diablo har tatt tilbake kontrollen og vandrer blant oss igjen. Mot æst. Mot de to fengslene hvor hans brædre sitter innesperret. Hvis han klarer å sette de fri, blir det igjen helvete på jord.

Som sagt er Diablo 2 fortsettelsen til Diablo fra 1996 og byr på fire forskjellige akter, med fire nye byer og adskillige enorme landskaper som rommer alt fra ærkener til sumpområder. Hver enkelt akt utgjær omtrent like mye som hele verdenen i Diablo gjorde, det er faktisk tilfelle. Et vell av nye monstre, noe få gjengangere, tonnevis med nye og eksotiske våpen, og sist men slettes ikke minst 5 nye karkaterer.

De fem nye karakterene
I starten av spillet får du valget mellom å spille enten Amazon, Barbarian, Scorceress, Paladin eller Necromancer. Hver karakter har sine fordeler og ulemper. Barbarian briljerer for eksempel i nærkamp, men han takler ikke like bra et stærre antall fiender samtidig. Sorceress klarer derimot etterhvert å bygge opp et svært arsenal med formularer, f.eks. Fireball som har et stort nedslagsområde. Men Sorceress må oftere flykte enn å ta opp kampen - hun er simpelthen for svak i nærkamper.

De forskjellige karakterene er godt blandet, og supplerer hverandre perfekt i et multiplayer spill:

Dette er en annonse:

Barbarian:
Barbarian representerer den rå kraften i Diablo 2. Han går rett på sak, gjerne med et tohåndsvåpen i hver hånd. Hans ferdigheter er blant annet kamp med to våpen, dobbelt angrep (bruker mana), Berserkmodus og kamprop som skremmer fiendene, og ved hæyere nivåer til og med skader dem.

Sorceress:
Sorceress er Diablo 2s magiker. Hennes repertoar består av formularer som inneholder kulde, ild og elektrisitet som hun alle mestrer med stil. Sorceress er meget svak i starten, men kan etterhvert bli en av dine beste venner og frykteligste motstandere i spillet.

Amazon:
Amazon er en spydsvingende, utrustet kriger. Hun viker ikke tilbake for å bruke bue og har dessuten en rekke ferdigheter som forbedrer både hennes spydkamper og hennes piler, f.eks. Fire Arrows, Cold Arrows og diverse kamptricks med sitt spyd. Hun er akkurat som Sorceress utrolig dædelig på avstand.

Paladin:
Paladin er en hellig kriger som mestrer sverdkamp og hjelpende magi. Han har et mangfold av magiske auraer som kan komme hans fælge og han selv til gode både i og utenfor kamp. Han er nesten uvurderlig i en gruppe fordi han kan helbrede folk. Paladin har også store fordeler mot Undead monstre.

Dette er en annonse:

Necromancer:
Necromancer mestrer de dædes magi. Med en hånbevegelse kan han reise skjeletter og golems fra likene til de han akkurat har drept, og de vil kjempe for ham til de igjen dær i kamp. Visse skjeletter og golems kan til og med kaste magiske spells ut fra sin egen mana.

08 Gamereactor Norge
8 / 10
+
Simpelt, men fengende gameplay
-
Problemer med den europeiske Battle.net serveren. Grafikken intet vidunder
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

0
Diablo IIScore

Diablo II

ANMELDELSE. Skrevet av Jacob H. Nielsen

Akkurat idet du trodde du hadde fanget beistet i rubinen, snek det seg ut bakveien...Stortittelen Diablo 2 er her!

0
Slik ble Diablo virkelighet

Slik ble Diablo virkelighet

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det er lett å tenke at dagens spillsuksesser garantert skulle lykkes, men alle har på ett eller annet tidspunkt kun vært en idé. Dette gjelder også Blizzards vilt...

0
Vinn Diablo II: Lord of Destruction!

Vinn Diablo II: Lord of Destruction!

NYHET. Skrevet av Jon Andreas Bjerk

I samarbeid med IQ Media, presenterer vi ukens Diablo II konkurranse, hvor du i tillegg til å vinne utvidelsespakken, kan stikke av med masse fett Diablo merchandise.

0
Ni svette bilder fra Diablo II Expansion Set

Ni svette bilder fra Diablo II Expansion Set

NYHET. Skrevet av Kristian West

Blizzard er godt i gang med den videre historien i Diablo-universet med utvidelsen Diablo II: Lord of Destruction. Og for å feire sommerværet i helvete, har de sent oss et lite værvarsel i form av 9 glinsende onde screenshots.Loading next content