Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Diablo II: Resurrected
Featured: E3 2021 Coverage

Diablo II: Resurrected viser gameplay og slippes i september

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi ble ikke akkurat overøst med gameplay fra Diablo II-remasteren Diablo II: Resurrected da spillet ble bekreftet i februar, så flere av dere fryktet kanskje at lovnadene om en lansering før året var omme ville brytes. Det blir langt fra tilfellet.

Microsoft fikk i kveld æren av å gi oss en skikkelig gameplaytrailer fra Diablo II: Resurrected som både viser hvor mye penere denne nye utgaven blir og avslører at den slippes 23. september. Med tanke på at det bare er litt over tre måneder unna må det være lov å tro at vi da ikke får en utsettelse etter hvert.

HQ
Diablo II: Resurrected

Relaterte tekster

0
Diablo II: ResurrectedScore

Diablo II: Resurrected

ANMELDELSE. Skrevet av Tommy Johnsen

Stay awhile and listen! En gullende god klassiker har blitt gravd opp fra de dødes tjern, og Tommy har nok en gang sett seg nødt til å kaste bort livet sitt på Diablo II.Loading next content