Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Diablo III

Diablo III får Necromancer og Eternal Collection neste uke

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For to uker siden satte sensurorganet ESRB sin dom over noe kalt Diablo III: Eternal Collection, noe vi regnet med betydde at en ny "komplett" utgave var på vei. Nå kan Blizzard bekrefte dette.

De har nemlig avslørt at Rise of the Necromancer-utvidelsen slippes den 27. juni, og at den nye utgaven slippes digitalt samme dag. Eternal Collection vil inneholde selve spillet, Reaper of Souls og Rise of the Necromancer. Når det kommer til sistnevnte kan studioet gjenta at den nye klassen vil beholde en rekke av de velkjente egenskapene den hadde i Diablo II, samtidig som den kommer med en rekke nye forbedringer, et kjæledyr, muligheten til å ha to ekstra figurer, og mer.

Samme dag slippes det også en oppdatering med to nye soner, Shrouded Moors og the Temple of the Firstborn; the Realms of Fate,som er en slags blanding av en rekke soner som allerede finnes i spillet og Challenge Rifts.

Du kan se litt av hva som venter neste tirsdag i traileren under.

HQ
Diablo III

Relaterte tekster

Diablo IIIScore

Diablo III

ANMELDELSE. Skrevet av Kenneth Flage

Kenneth dro til helvete og tilbake i anledning konsollanseringen av Diablo III. Har Blizzards mørke eventyr lykkes med konverteringen? Vi har satt karakter...Loading next content