Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Diablo IV

Diablo IV har mer enn ti millioner spillere

Det er rundt seks uker siden spillet ble lansert.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Diablo IV ble belønnet med både gode kritikker og en tilsvarende kommersiell suksess ved lanseringen, og det ser ut til at suksesstoget har fortsatt å rulle siden da. I Activision Blizzard sin siste økonomiske resultatrapport avslører selskapet at spillet allerede har klatret over ti millioner spillere.

Ettersom spillet ikke er en del av Game Pass (eller noen lignende abonnementstjeneste) antar vi at tallet ikke er så langt fra det faktiske antallet eksemplarer spillet har solgt. Og apropos Game Pass, gjentok Blizzard nylig at spillet ikke ville bli inkludert i Game Pass. Selv om dette er noe som absolutt kan (og muligens også vil) endre seg når/hvis Microsoft kjøper Activision Blizzard vil det ikke skje før sent i år, ettersom fristen for sammenslåingen nettopp ble utsatt til oktober.

Diablo IV

Relaterte tekster

0
Diablo IVScore

Diablo IV

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

De gode og dårlige sidene av å fokusere på spillerens valg og Endgame vises i Blizzards storspill.Loading next content