Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dishonored

Dishonored blir gratis på PS Plus i april

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hver måned kutter Sony prisen på utvalgte PS4-, PS3 og PS Vita-spill for alle som er medlemmer av Playstation Plus, og i forkant av mars var det snakk om at det kritikerroste Dishonored skulle være et av de gratis PS3-spillene.

Det endte imidlertid ikke opp med å være tilfelle (du finner de listen over de reelle mars-spillene her), og hvis du ble skuffet av dette har vi en god nyhet til deg. Nå har nemlig Sony bekreftet at Dishonored blir et av gratisspillene neste måned i stedet:

- Dishonored is coming to PlayStation Plus (PS3) in April. Sorry for the confusion this month - we pulled the trigger too early, skriver Sony på Twitter.

De øvrige april-spillene har for øvrig ikke blitt avslørt ennå. Normalt er det snakk om to titler til hver av de tre plattformene.

HQ
DishonoredDishonored

Relaterte tekster

3
Dishonored: The Brigmore WitchesScore

Dishonored: The Brigmore Witches

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Vi har tatt en siste tur til Dunwall. Vakkert på utsiden, stygt på innsiden og fortsatt et utrolig bra spill. Her er inntrykkene fra den siste utvidelsen til fjorårets monsterhit...

0
Se den animerte prologen til Dishonored

Se den animerte prologen til Dishonored

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Ettersom nyversjonen av Dishonored, altså Dishonored: Definitive Edition, nærmer seg lansering med stormskritt, har utvikler Arkane Studios trukket frem en animert serie...Loading next content