Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Weird West

Dishonored-utviklere utsetter Weird West til mars

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Bare sju uker har gått siden Wolfeye Studios ga oss en trailer som annonserte at Weird West ville slippes den 11. januar, men som med mange andre såkalte "immersive simulator"-spill er det først i siste fase av utviklingen at det blir tydelig hva som fungerer og ikke. På godt og vondt har dette fått konsekvenser nå.

Grunnen til at vi ikke har hørt noe om at spillet har "gone gold" bare tre uker før den planlagte lanseringen er nemlig at Wolfeye Studios utsetter Weird West til den 31. mars. I videoen under forklarer studiolederen Raphael Colantonio at interne betatester har vist at det fortsatt mangler litt finpuss, og at det er viktig at spillet fungerer selv om folk kan gjøre nesten hva de vil. Derfor trenger utviklerne altså litt over to måneder ekstra.

HQ
Weird West

Relaterte tekster

0
Weird WestScore

Weird West

ANMELDELSE. Skrevet av Ben Lyons

Vi har utforsket WolfEye Studios' overnaturlige tolkning av det ville vesten.Loading next content