Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Disse fire lagene deltar i Blast Pro Series Los Angeles

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Danske Rfrsh Entertainment har avslørt de første detaljene om den kommende Blast Pro Series Los Angeles-turnering, som kjører i mellom 12. og 13. juli. Via en pressemelding er det blitt avslørt at de første fire lagene som deltar blir Team Liquid, FaZe Clan, MIBR og Cloud 9, som representerer Nord-Amerika.

To lag til skal tilføyes, og alle seks kommer til å konkurrere om en samlet premiepulje på $250.000, men det er ikke det eneste som står på spill, siden resultatet vil avgjøre hvem som skal i Global Final i 2019 Season Tournament.

Rfrsh ser ut til å gå mer ambisiøst til verks, og har bedt bandet Asking Alexandria om å produsere en original sang til turneringen.

Gleder du deg?

Counter-Strike: Global Offensive
Photo: Blast Pro Series

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content