Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Devil May Cry 4

Djevelen kan gråte på PC

Mange flere moduser

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

PC-eiere må vente litt til på å få det neste kapitelet i Dantes evige kamp mot ondskap og demoner, men som man sier "Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves". I dette tilfellet er det sant, da spillet vil få nye moduser som bare er med på å gjøre spillet vanskeligere, man vil også ha muligheten til å stille på grafikken til spillet og andre finurlige PC-ting.

I PC utgaven vil du ha tilgang til "Turbo mode" og "Legendary Dark Knight mode". Den første er spillet i heseblesende hastigheter, og den andre fyller skjermen med enda flere fiender og gjør spillet generelt vanskeligere. Spillet vil også støtte DirectX 10 og kunne kjøre i hele 120 FPS hvor konsollversjonen bare kjørte i 30 FPS.

Dessverre har ikke Capcom vært snille nok til å gi oss en dato, så vi får bare vente litt til. Mens vi venter, her er seks nye skjermbilder.

Devil May Cry 4
Devil May Cry 4
Devil May Cry 4
Devil May Cry 4
Devil May Cry 4
Devil May Cry 4

Relaterte tekster

Devil May Cry 4Score

Devil May Cry 4

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Unggutten Nero overtar Dantes rolle som vilt skytende og sverdsvingende demonjeger, og han gjør det med stor stil.Loading next content