Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Doom Eternal
Featured: E3 2021 Coverage

Doom Eternal: The Ancient Gods Part 1 er nå tilgjenglig på Switch

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Doom Eternal fra id Software imponerte mange som et av fjorårets beste skytespill, og Panic Button lyktes godt i å konvertere spillet til Nintendo Switch.

Det tok dog liitt tid å porte spillet over til Nintendos plattform, og det samme gjelder spillets DLC.

Etetr at The Ancient Gods Part 1 først ble tilgjengelig på de andre plattformene i august i fjor, er utvidelsen endelig nå tilgjengelig på Nintendo Swicth. Dette ble presentert under gårsdagens Nintendo Direct, og vi forventer at Part 2 ikke er så langt unna da Nintendo presenterte det samlede Expansion Pass-et.

HQ
Doom Eternal

Relaterte tekster

2
Doom Eternal (Switch)Score

Doom Eternal (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Blodspruten fyller skjermen mens høylytt latter fyller rommet, akkompagnert av blytunge metallriff som druser ut av hodetelefonene. Klokken er 04.30, og ved siden av meg prøver en rimelig irritert kjæreste å få de anbefalte åtte timene med søvn. Det må vente. DOOM Eternal har nemlig ankommet Nintendo Switch.Loading next content