Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Doomfist demonstrerer styrke i Overwatch

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Doomfist er som kjent på vei til Overwatch, og selv om han foreløpig kun er tilgjengelig via testserverne (PTR) fikk vi nylig en demonstrasjon av hvordan han kan brukes i profesjonelle kamper. Dette fikk vi se da et sør-koreansk lag benyttet den slagkraftige helten under en oppvisningskamp.

I et møte mellom lagene Meta Athena og Ardeont denne uken benyttet Kim 'Libero' Hye Sung sjansen til å teste helten, og som du kan se på denne lenken kom både de harde slagene og angrepet Meteor Strike til god nytte.

Overwatch

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content