Norsk
Gamereactor
nyheter
Jurassic World Evolution

Dr. Wu inntar Jurassic World Evolution med spennende nytt

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Frontier Developments kunne stolt fortelle at de hadde skaffet seg rettighetene til store deler av filmuniverset da de avduket Jurassic World Evolution, og selv om de ikke hadde absolutt alle er det ikke tvil om at de har skaffet seg en av de viktigste gameplaymessig.

Den 20. november kan du nemlig få utvidelsen kalt Secrets of Dr. Wu om du er villig til å betale £12.99/$14.99 for den. Her vil vi få se og høre skuespilleren BD Wong i en rekke nye oppdrag som tar oss til noen hemmelige forsøksområder på Isla Muerta og Isla Tacaño. Disse områdene vil gi oss tilgang til nye byggninger, oppgradering og forskningsmuligheter, samt rasene Olorotitan og Troodon. Siden utvidelsen er fokusert på Wu får vi selvsagt også tre hybrider i form av nkylodocus, Spinoraptor og Stegoceratops, noe som også betyr at vi får tilgang til kamuflasjegenet fra filmen.

Samme dag får vi også den gratis oppdateringen som lar oss velge om det skal være dag/natt-syklus eller ei, foringsmaskiner med større kapasitet, flere oppførsler for dinosaurene og en rekke nye kontrakter. Dermed blir det mer moro både for de som har penger å avse og de som ikke har det.

HQ
Jurassic World Evolution

Relaterte teksterLoading next content