Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dragon Age: Dreadwolf

Dragon Age: Dreadwolf forteller om Solas i ny scene

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er ikke bare Mass Effect som har fått en egen dag hos Bioware. Også Dragon Age-fans kan glede seg til en spesiell dag hvert år, nemlig den 4. desember. I kjent stil gikk ikke årets dag upåaktet hen heller.

For Bioware har gitt oss en av de filmatiske sekvensene som vil være en del av Dragon Age: Dreadwolf lanseres. Dessverre er det ikke snakk om en hvor vi får se noen personer og skapninger gjøre noe kult, men i stedet en av de klassiske todimensjonale scenene. I dette tilfellet er det Varric Tethras som forteller litt om Solas og hvorfor han er slemmingen vi må stoppe.

HQ
Dragon Age: Dreadwolf

Relaterte tekster

3
Bioware sier opp 50 personer

Bioware sier opp 50 personer

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Vi blir fortalt at dette vil være en fordel for Dragon Age: Dreadwolf og Mass Effect 4 fordi det gir mer rom for kreativitet og raskere beslutninger...Loading next content