Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pokémon Unite

Dragonite kommer i Pokémon Unites juleevent

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ
HQ

Pokémon Unites neste store event vil se ankomsten av en høyt elsket Gen 1-skapning. Juleeventet til gratisspillet starter 15. desember og ønsker Dragonite velkommen som spillbar figur.

I tillegg inkluderer oppdateringen en rekke kosmetiske gjenstander med juletema. Oppdateringens trailer (som du kan se øverst) viser et julenisseantrekk for Pikachu, et kokkekostyme for Snorlax og et morsomt nytt utseende for Crustle som får den til å likne en jordbærkake. Det er også juleklistremerker som spillere kan låse opp samt helt nye trenerantrekk.

Kampområdet har også fått en makeover for å gjenspeile den kaldere årstiden. Det er nå en isflekk i sentrum, og iskrem-pokémonen Vanillite kan sees ved respawn-punktene.

Relaterte tekster

0
Pokémon UniteScore

Pokémon Unite

ANMELDELSE. Skrevet av Kieran Harris

Pokémon Unite er gratis å spille, men dessverre har det grådige mikrotransaksjoner som gir betalende spillere store fordeler.Loading next content