Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dragon's Dogma

Dragon's Dogma: Dark Arisen annonsert til PC

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Utvikleren Capcom har nå annonsert på sin blogg at Dragon's Dogma: Dark Arisen snart vil være tilgjengelig til PC. Lanseringen er satt til januar 2016, og prisen vil bli $29.99 / € 29.99 / £ 23.99 - altså omtrent 300 kroner.

Dragon's Dogma: Dark Arisen er en relansering av 2012-spillet Dragon's Dogma, men med alle utvidelsespakkene inkludert og et stort nytt spillområde vi kan spille. Spillet fikk i sin tid varierende kritikker, inkludert en 7/10 hos Gamereactor Danmark og en en 4/10 her på Gamereactor Norge.

Dragon's Dogma
Dragon's Dogma
Dragon's DogmaDragon's DogmaDragon's Dogma

Relaterte tekster

Dragon's Dogma: Dark ArisenScore

Dragon's Dogma: Dark Arisen

ANMELDELSE. Skrevet av Suzanne Berget

Jeg spente på meg sverdbeltet, slang kappen over skulderen og satte meg ned med utvidelsen Dragon's Dogma: Dark Arisen...

Dragon's DogmaScore

Dragon's Dogma

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Visnes

Capcom er fulle av gode ideer, men klarer de å omsette? Vi har satt karakter på Deres nyeste rollespillprosjekt...Loading next content