Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dragon's Dogma

Dragon's Dogma utvides

Dark Arisen slippes til neste år

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

En god andel av kunngjøringene på den pågående Tokyo Game Show-messen i Japan dreier seg om lokale spillprosjekter som aldri vil forlate hjemlandet.

Samtidig finner vi også en og annen annonsering som er aktuell for det vestlige markedet, og Capcom har nå bekreftet en massiv utvidelse til deres ambisiøse rollespill Dragon's Dogma.

Utvidelsen har fått navnet Dark Arisen, og den skal slippes til både Playstation 3 og Xbox 360 en gang i løpet av neste år. Capcom har ikke presentert mye informasjon utover selve annonseringen, men de lover i det minste at man vil kunne ta ibruk lagringsfilene fra hovedspillet når man skal begi seg ut på det nye eventyret.

Dragon's Dogma
Dragon's DogmaDragon's Dogma

Relaterte tekster

Dragon's Dogma: Dark ArisenScore

Dragon's Dogma: Dark Arisen

ANMELDELSE. Skrevet av Suzanne Berget

Jeg spente på meg sverdbeltet, slang kappen over skulderen og satte meg ned med utvidelsen Dragon's Dogma: Dark Arisen...

Dragon's DogmaScore

Dragon's Dogma

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Visnes

Capcom er fulle av gode ideer, men klarer de å omsette? Vi har satt karakter på Deres nyeste rollespillprosjekt...Loading next content