Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dragon's Dogma

Dragon's Dogma-trailer sammenligner PS3 og PS4

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den 3. oktober vil Dragon's Dogma: Dark Arisen endelig komme til PlayStation 4 og Xbox One. Denne utgaven vil blant annet gi oss bedre grafikk, lyd, og noen gameplayjusteringer. Nå er det tid for å se hvor stor forskjell det er på førstnevnte.

Capcom har nemlig gitt en oss en video hvor de sammenligner en rekke sekvenser fra PlayStation 3-utgaven med hvordan de vil se ut på PlayStation 4-utgaven. Det er langt fra den mest imponerende oppgraderingen vi har sett, men vi har også sett verre. Hva synes du?

HQ
Dragon's Dogma

Relaterte tekster

Dragon's Dogma: Dark ArisenScore

Dragon's Dogma: Dark Arisen

ANMELDELSE. Skrevet av Suzanne Berget

Jeg spente på meg sverdbeltet, slang kappen over skulderen og satte meg ned med utvidelsen Dragon's Dogma: Dark Arisen...

Dragon's DogmaScore

Dragon's Dogma

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Visnes

Capcom er fulle av gode ideer, men klarer de å omsette? Vi har satt karakter på Deres nyeste rollespillprosjekt...Loading next content