Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

DreamHack endrer CS:GO sine coachingregler

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

DreamHack har annonsert at CS:GO-trenerne vil få nye regler å holde seg til når DreamHack Masters Malmö går av stabelen.

Dette gjelder særlig hvordan de kan kontakte laget sitt. Selskapet ønsker nemlig at "lagene skal få bedre måter å rådføre seg med treneren sin på". Noen av måtene dette gjøres på er at trenerne nå kan ta fire trettisekunders timeouter per kamp. Når de i tillegg har "freeze time" betyr dette at de har femti sekunder å snakke på. Disse timeoutene kan ikke kombineres for å få lenger tid, men må brukes hver for seg. Ubrukte timeouter vil uansett kunne brukes i "Overtime".

I disse pausene kan trenerne snakke i tjue sekunder, mens de har seksti sekunder ved halvspilt kamp.

Det skal bli interessant å se hvordan trenerne og lagene tilpasser seg disse nye reglene, og om det vil påvirke spillet på noen måte.

Counter-Strike: Global Offensive
Photo: DreamHack

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content