Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Fortnite

DreamHack Open Featuring Fortnite gjør en retur

Turneringen vil fungere som en kvalifisering til Gamers8 Featuring Fortnite i juli.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

ESL FACEIT Group har kunngjort at Fortnites tilstedeværelse på DreamHack San Diego i begynnelsen av april vil være starten på returen av DreamHack Open Featuring Fortnite, som vil spenne over tre arrangementer og fungere som en kvalifiseringsserie for Gamers8 Featuring Fortnite turnering i Riyadh, Saudi-Arabia i juli, som selv vil skryte av en premiepott på $2 millioner.

DreamHack-arrangementene vil starte med arrangementet i San Diego mellom 7. og 9. april, og vil deretter bli videreført på DreamHack Dallas-arrangementet 2.-4. juni, alt før de har tilstedeværelse på DreamHack Summer-turneringen mellom 16.-19. juni. Vi blir fortalt at alle tre eventene vil tilby $250 000 premiepotter som deles ut, og vinnerne av hver av dem går hjem med $30 000 i gevinster.

Når det gjelder Gamers8-turneringen, er dette satt til 6.-9. juli, og vil inneholde 30 kvalifiserte lag fra DreamHack Open-arrangementene.

Fortnite

Relaterte teksterLoading next content